Agendaplanning

Wat vind je fijner: elke dag verrast worden door wat er die dag op je bordje ligt? Of weet je liever van te voren waar je aandacht naar toe moet gaan die dag? Er zijn creatievere manieren om je dag te plannen.

Like Comment

Wat vind je fijner: elke dag verrast worden door wat er die dag op je bordje ligt? Of weet je liever van te voren waar je aandacht naar toe moet gaan die dag?

Een goede manier om je dag, je week en zelfs je maand zelf in de hand te hebben is om een slimme manier aan agendaplanning te doen: deel je werkweek eens in thema’s in zoals voorbereiding op gesprekken of meetings, de meetings zelf, het beantwoorden van mails van collega’s, administratieve taken die je moet bijwerken, creatieve tijd waarin je vrij bent om te doen wat er in je opkomt voor leuke projecten, studie of uitzoekwerk, etcetera. 

Stem die werkzaamheden dan vervolgens op een slimme manier af met jouw niveau van energie: ben je een ochtendmens? Doe dan vooral ’s ochtends dingen waar je wakker voor moet zijn en laat de saaie dingen voor de middag. Kom je pas na 3 uur echt op gang? Plan dan je leuke afspraken aan het eind van elke dag. Voor iedereen die maandagochtend liever geen gedoe aan zijn of haar hoofd heeft: dat is voortaan je administratie en mail wegwerken ochtend!

Ga er eens een keer voor zitten en probeer het eens een tijdje uit? Hoe ziet jouw ideale dag eruit qua energie en werkzaamheden? Voor je ideale week kun je bedenken wanneer sporten of uitgaan het beste uitkomt en wanneer je eigenlijk gewoon thuis wilt zijn. Plan je weekenden slim in zodat je voldoende oplaadt en ook lekker kunt genieten van vrienden, sport en festival. Heb je hier iets aan? 

Wil je meer informatie of hulp van een goede coach? Kijk dan op contact@coachnetwerk.nl of bel 085 – 06 06 636.


Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

José Mark

CEO, CoachNetwerk BV

Hallo, mijn naam is José Mark. Ik ben directeur en oprichter van CoachNetwerk, het meest hoogwaardige platform voor coachprofessionals in Nederland. Mijn passie is dat iedere professional in Nederland toegang heeft tot de beste coaching. Er zijn in Nederland heel veel mensen die zich aanbieden voor coaching, maar jij hebt er maar 1 nodig die goed past bij jouw vragen en jouw volgende ontwikkelstappen. Die exacte persoon vind ik voor jou in het netwerk van professionals die zich specialiseren in de vragen die jij hebt. Wij werken elke dag met Millennials die starten met een eerste baan vanuit studie of die op zoek zijn naar zingeving in hun werk of die graag ondersteuning willen bij het vormgeven van die grote volgende stap in hun loopbaan. Wij helpen je met tips, technieken, feedback, slimme modellen en analyses, goede sparring en het krijgen van inzicht in wat jij nodig hebt om je leven en werk in te richten zoals jij dat wilt. Kijk op onze website voor meer informatie of klik op de artikelen en posts om te zien wat we voor je kunnen doen! Wil je meer informatie of hulp van een goede coachprofessional? Bel of mail ons gerust.
22 Contributions
3 Followers
0 Following

No comments yet.