Meer over CoachNetwerk

Like Comment

Naast een maatwerkcoachtraject via je werkgever kun je bij ons ook terecht voor een programma WorkLifeBalance, allerlei programma’s rondom Zingeving en een programma Coachend Leiderschap voor wanneer je de stap naar leidinggeven gaat zetten: https://coachnetwerk.nl/coachnetwerk-expertisegebieden/#ontwikkelprogrammas

Heb je de beschikking over een ontwikkelbudget via je werkgever, dan kun jij bij CoachNetwerk 4 uur coaching inhuren voor € 750,--! 

Je kunt ook direct het coachaanvraagformulier invullen: https://coachnetwerk.nl/coachaanvraag/

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

José Mark

CEO, CoachNetwerk BV

Hallo, mijn naam is José Mark. Ik ben directeur en oprichter van CoachNetwerk, het meest hoogwaardige platform voor coachprofessionals in Nederland. Mijn passie is dat iedere professional in Nederland toegang heeft tot de beste coaching. Er zijn in Nederland heel veel mensen die zich aanbieden voor coaching, maar jij hebt er maar 1 nodig die goed past bij jouw vragen en jouw volgende ontwikkelstappen. Die exacte persoon vind ik voor jou in het netwerk van professionals die zich specialiseren in de vragen die jij hebt. Wij werken elke dag met Millennials die starten met een eerste baan vanuit studie of die op zoek zijn naar zingeving in hun werk of die graag ondersteuning willen bij het vormgeven van die grote volgende stap in hun loopbaan. Wij helpen je met tips, technieken, feedback, slimme modellen en analyses, goede sparring en het krijgen van inzicht in wat jij nodig hebt om je leven en werk in te richten zoals jij dat wilt. Kijk op onze website voor meer informatie of klik op de artikelen en posts om te zien wat we voor je kunnen doen! Wil je meer informatie of hulp van een goede coachprofessional? Bel of mail ons gerust.
22 Contributions
3 Followers
0 Following

No comments yet.