Doe je mee? Gratis Online Energy Booster

Morgen 28 maart om 11:00

Like Comment

Morgen om 11:00 faciliteer ik voor jou een gratis Online Energy Booster, want angst en stress ondermijnen ons immuunsysteem. Dat wat we juist nu zo hard nodig hebben. 

Dit is mijn cadeautje aan jouw om gezamenlijk verantwoordelijkheid te pakken voor onze gezondheid in deze bijzondere tijd waarin we mentaal flink op de proef worden gesteld.

Stuur een ❤️ naar shanita@kickasslife.nl om je aan te melden en dan ontvang je van mij de praktische shizzle

Positiviteit, liefde en licht. It’s going to be interactive and fun 🤙🏼😃

"Was echt een toffe en nuttige bijeenkomst zo! Door de dingen die ik bedacht had tijdens de Booster later in praktijk te brengen, riep ik ook het fijne gevoel van tijdens de booster weer op, wat de goede energie nog intenser maakte. Super fijn! Dank je wel voor het organiseren en ons voorzien van positieve energie! 😊❤️"

Samen elkaars energie een boost geven, want trillen op een hogere energiefrequentie houd ons gezond en dit heeft positief effect op ons collectief bewustzijn.

Tot morgen om 11:00 🙌🏼!

Groetjes, Shanita
shanita@kickasslife.nl 

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Shanita Doerga

Heart Core Coach, Kick Ass Life

Mijn bijdrage op deze aardbol? Jou helpen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen om je diepere drijfveren te vinden en te voelen, zodat jij keuzes maakt waarmee je jouw (verborgen) dromen een kans geeft en je daarmee jouw Kick Ass Life creëert voor meer voldoening en betekenis 💖💪🌎
18 Contributions
8 Followers
0 Following

No comments yet.