Love the way you are and bloooom!

Zie de fabel die ik zo mooi vind met de waardevolle boodschap om te kijken naar jouw beauty

Like Comment

Graag deel ik deze fabel met je die ik zo mooi vind met de waardevolle boodschap om te kijken naar jouw beauty  

Alles begint het bij het maken van een bewuste keuze

Focussen op wat niet (meer) kan. Op wat niet (meer) lukt. Op wat niet (meer) mogelijk is. Op het succes van anderen en je daardoor minder voelen. Op waarom het jou niet lukt voldoening te ervaren en gelukkig te zijn.

Dat is een manier om te leven. Zorgt er wel voor dat je je steeds ellendiger gaat voelen. Los van dat het je ongelukkig maakt. Houd je dit tot op bepaalde hoogte vol, want je mentale en fysieke gezondheid gaat er dan aan. Hard, maar helaas wel de realiteit...

Ik heb een bewuste keuze gemaakt om te focussen op wat ik juist nu in deze tijd kan doen, zodat ik trouw kan blijven aan mijn hart.

Jou helpen bloeien, zodat ook jij trouw kan zijn aan dat wat je hart je ingeeft. Je tot bloei kan komen vanuit jouw innerlijke powers. Voor meer voldoening en plezier in je leven.

Dat is waar ik voor sta en waar ik niets liever m’n tijd en aandacht aan besteed.

Dat betekende afstappen van m’n reguliere coachingprogramma’s. Wat echt even heel zuur was, want tja... Wat magisch werkt. Werkt magisch...

Maar wat een cadeau. Afgelopen weken online sessies gegeven. Het aangepaste programma loopt niet alleen. De reacties en het resultaat zijn beiden ook waanzinnig goed. De magie blijft voortbestaan. Phiieeeew...

Wat wel niet mogelijk is en ontstaat als je er vol voor gaat en vertrouwen houd 💪🏼🥳💫💜 Laat dat nou net zijn waar ik jou bij help.

Niet de natuur in met boxing gear. Toch coaching icm beweging en ja ook boksen.

Kan dat dan? Ja! Dat heeft zich de afgelopen weken dus bewezen. Ik ben hier super dankbaar voor. Dit had ik anders nooit geweten.

Voel je dat het tijd is om in beweging te komen, zodat je (eindelijk) echt kan leven?

Stuur me gerust een mail om met me in contact te komen voor oprechte aandacht voor jouw situatie. Waarvan je die diep van binnen liever anders ziet en je bang bent voor burn out verschijnselen. (shanita@kickasslife.nl)

Take care!Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Shanita Doerga

Heart Core Coach, Kick Ass Life

Mijn bijdrage op deze aardbol? Jou helpen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen om je diepere drijfveren te vinden en te voelen, zodat jij keuzes maakt waarmee je jouw (verborgen) dromen een kans geeft en je daarmee jouw Kick Ass Life creëert voor meer voldoening en betekenis 💖💪🌎
18 Contributions
8 Followers
0 Following

No comments yet.