Bewustwording!

Wat is er nu echt belangrijk?

Like Comment

Bewustwording

Wat zijn het toch bizarre tijden. Een paar weken geleden was er nog weinig aan de hand en leek het op een ver van mijn bed show. Inmiddels weten we wel beter. In een zeer korte tijd word je met je neus op de feiten gedrukt. Alle dingen die zo vanzelfsprekend waren, zijn dat niet meer. Kinderen zijn thuis omdat de scholen dicht zijn. Je kan niet meer naar de sportvereniging, een drankje drinken op het terras of een hapje eten met je partner of vrienden. Je moet zelf thuis gaan werken (als je nog werkt hebt tenminste). De eerste reactie is vaak, hoe gaan we de komende maanden doorkomen….

En daarom is dit een geschikte tijd, voor jou als millennial, om te gebruiken voor bewustwording.

Wat is echt belangrijk?

Waar ben je dankbaar voor?

Wat heb je nu nodig?

Toekomstplannen

Zelf was ik bezig, om met mijn zakenpartner, een 2e bedrijfje op te zetten. Begin februari hadden we ons een lang weekend opgesloten in Renesse om te brainstormen en onze plannen vorm te geven en dat was gelukt. De afspraak bij de KvK stond om ons in te schrijven en ook met de advocaat om ons te helpen bij de samenwerkingsovereenkomst. De eerste offertes waren al de deur uit, waar we al zeer positieve reacties op hadden gekregen en in een klap staat alles stil. Ik ben door alle fasen van rouw heengegaan: ontkenning, boos, verdriet en acceptatie…. en weer door. Nu zijn we aan het kijken wat er nog wel mogelijk is en wat voor nu echt belangrijk is.

Anderen helpen

Waar gaat het nu eigenlijk om? Tijd nemen om echt even stil te staan en eerlijk te zijn naar jezelf en ook vooral mild te zijn voor jezelf. Voor mij is dat in ieder geval, anderen helpen om zich te verbeteren in hun persoonlijke effectiviteit.

Ondertussen met RenaSense ook mooie oplossingen kunnen vinden. De trainingen zijn nu naar de lange baan geschoven en coaching gaat door via e-coaching. Veel coachklanten vonden het in het begin maar niets om via videoconference een coachsessie te hebben en dat snap ik. Zelf heb ik ook het liefst persoonlijk contact. Maar nood breekt wet en we gaan het doen met de mogelijkheden die er wel zijn. Dus nu zijn alle coachsessies omgezet naar coachen via de videoconference mogelijkheden die er zijn en dat gaat goed. Zo kan ik toch mensen helpen en dat geeft een heel fijn en goed gevoel.

Denk er maar eens goed over na wat voor jou als millennial nou echt belangrijk is en kijk naar wat er nog wél mogelijk is.

Heel veel succes en bovenal blijf gezond!

 www.renasense.nl

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Renate Kruijtzer-Keser

Coach en trainer , RenaSense

Ik ben nuchter, praktisch en empathisch en geniet ervan om andere mensen te helpen ontdekken waar hun talenten liggen en hen weer in hun kracht te zetten. Door de jaren heen heb ik ervaren hoeveel energie ik krijg om het beste in medewerkers en organisaties naar boven te halen en daarin ben ik me verder professioneel gaan ontwikkelen. Door gerichte opleidingen en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling als business manager, coach, trainer en HR-adviseur heb ik gaandeweg geleerd hoe mens en organisatie beter in balans te krijgen. Door mijn brede ervaring weet ik inmiddels wat mijn eigen kwaliteiten zijn én waar echt mijn kracht ligt.
9 Contributions
3 Followers
4 Following

No comments yet.