ADHD/ADD & Ontwikkeladvies

Gratis loopbaancoachtraject twv 700 euro

Like Comment

Per 1 december stelt de overheid weer subsidie beschikbaar en heb jij een unieke kans om GRATIS een loobaancoachtraject t.w.v. 700 euro te volgen.

"Ik was bij een loopbaancoach, maar die vermoedde ADD en dus kon ze mij niet meer verder helpen". Of "Ik wil wel aangeven op mijn werk wat ik zou willen ontwikkelen, maar ik wil liever niet vertellen dat ik ADHD heb". Of "Ik heb aangegeven dat ik ADHD heb en kreeg te horen dat het best oké was als ik wat vaker wilde gaan wandelen". Hoe doe dat nou, zelf regie en ruimte nemen over je loopbaan met ADHD/ADD? 

Wil jij een All Inclusive ontwikkeladvies, zodat jij niet met een stukje van jezelf, en wel met je hele zelf de volgende stap in jouw loopbaan zet? Meld je dan aan voor deze mooie kans die de overheid biedt om gratis een loopbaancoachtraject te volgen. 

In mijn praktijk zie ik veel millennials met ADD of ADHD die eigenlijk supercreatief of intelligent zijn. Zo creatief en/of intelligent dat ze allerlei trucjes en manieren hebben gevonden om te maskeren dat ze eigenlijk mentaal zijn uitgecheckt, dat ze allang de oplossing weten, maar zich even inhouden omdat ze anderen niet willen onderbreken, ze op de een of andere manier altijd ongevraagd de vinger op de zere plek leggen, zich zo schamen dat ze niet op tijd kunnen komen, dat ze maar helemaal niet meer komen, en zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Vaak zijn er maar een paar sessies nodig om  meer duidelijkheid te hebben over vragen als:                                                      

* welk werk past echt bij mij?

* hoe doe ik hetzelfde werk, maar op een manier dat ik er energie van krijg?

* hoe vind ik meer balans tussen over- en onderprikkeling?

* hoe ga ik mijzelf niet langer aanpassen ten koste van mijn echte kwaliteiten en talenten?

* wat zijn mijn echte kwaliteiten en talenten?

* Hoe krijg ik zelf meer regie over de keuzes die ik maak in mijn werk/ loopbaan?

* Waar vind ik die gelijkgestemden zodat ik gewoon eens lekker mijzelf kan zijn?

Dit is je kans! Laat je gegevens hier achter en je wordt binnen een dag teruggebeld.

Op 3 december 2020 start er een uniek ADHD/ADD-loopbaancoachtraject. Dit is een traject twv 700 euro! En wordt gesubsidieerd door de overheid via de regeling van NL Leert Door. 

Het traject ziet er als volgt uit:

  1. Online groepsgewijze kennismakingsworkshop: 1,5 uur. Op 3 december
  2. 3 individuele coachsessies van ca 1 uur
  3. Één afrondende groepsworkshop
  4. Individuele arbeidsmarktkansenscan en inzicht in jouw persoonlijkheidstype en kwaliteiten en drijfveren
  5. Afrondend vervolgadvies

De subsidie is eerder verstrekt en was in no time vol. Dus wil je hier gebruik van maken, laat dan vandaag nog je gegevens hier achter en je wordt binnen een dag teruggebeld.

Ben je in loondienst? Het Ontwikkeladvies gaat altijd buiten je werkgever om. Je hoeft dus geen toestemming te vragen of er iets over te melden. Jouw aanmelding kost je niets.

Dit is de tweede regeling vanuit de regering, de eerste was heel snel op. Dat betekent dat je de eerste week van december wordt aangemeld en je de eerste week van december jouw mail goed checkt om zelf jouw aanmelding te bevestigen.

Tot de 3e! 

Babs

 

 

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Babs Geurts

Lifecraft Coach | ADHD/ADD Coach | Life- & Loopbaancoach, Inktvis Coaching

Lifecrafting is (weer) zelf regie nemen over de invulling van de belangrijkste levensthema's voor jou. Je doet niet langer hoe het hoort, en wel wat werkt voor jou. Net als een inktvis breng je jouw denken - voelen en willen in balans voor maar één ding: ontdekken. Ontdekken van jouw ideale wereld waarin jij zelf centraal staat. Met al jouw eigenaardigheden, mogelijkheden en uitdagingen. Je hebt genoeg geleerd uit boeken, je weet wat er allemaal mogelijk is in de wereld en het is tijd om zelf de regie te ervaren over jouw toekomst. Naast life- & loopbaancoach ben ik gespecialiseerd en opgeleid tot ADHD/ADD coach. Babs Geurts (geboren 1976) is afgestudeerd psychologe (2000), en heeft een geaccrediteerde post HBO Life- & Loopbaancoachopleiding afgerond (2017), aangevuld met een diverse opleidingen zoals NLP Practioner, ADHD Coach (2018), Systemisch Werk. Is ervaringsdeskundig en heeft ervaring als (horeca-)ondernemer met een heel team millennials en op het gebied van HRM.
12 Contributions
5 Followers
15 Following

No comments yet.