Co-Creaters gezocht! Training Persoonlijk Leiderschap

Onze nieuwste training is een 2-daagse training persoonlijk leiderschap, gebaseerd op de 7 eigenschappen van persoonlijk leiderschap van Stephen R. Covey.

Like Comment

Ben jij tussen de 25 en 35 jaar, geïnteresseerd in jouw eigen ontwikkeling, soms misschien de route naar jouw doel kwijt? Wolbers en Wolbers kan jouw hulp gebruiken! 

Wij hebben een 2-daags persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld, een Reset Summercourse om na (tijdens) deze corona crisis weer jouw koers te bepalen. Wij zoeken co-creaters voor ons programma. 

Wat bieden wij

We gaan de diepte in onder leiding van 2 ervaren trainers in kleine groepen. Er is dus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 • 2 dagen- donderdagmorgen, -middag en -avond, vrijdagmorgen en -middag
 • Inspirerende training onder leiding van twee ervaren trainers en coaches in een kleine groep
 • Theorie en zelf aan de slag met hands-on werkboek
 • Ontspanning in de natuur; wandelen, fietsen aan de randen van het programma naar eigen behoefte
 • Leidraad 7 eigenschappen van Stephen R. Covey
 • DISC gedragstijlen

Wat is het resultaat

In 2 dagen in de prachtige natuur van het stroomdal van Drentsche Aa tot rust komen, weer opladen en vooruitkijken. Resetten dus! Persoonlijk leiderschap geïnspireerd op de 7 eigenschappen van Stephen R. Covey. We verblijven in het prachtig gelegen Fletcher Hotel de Zeegser Duinen.

 • Jezelf in twee dagen herpakken
 • Opladen in de prachtige natuur van het stroomdal van de Drentsche Aa
 • Herkennig met gelijkgestemden
 • Regie over je persoonlijke ontwikkeling
 • Duidelijk plan waar je heen wilt

Wat is de investering 

De investering voor deze inspirerende 2-daagse is  € 1.249,00 excl. btw, incl. overnachting, eten & drinken, cursusmap, boek 'de kleine Covey' en het rapport over jouw persoonlijke communicatiestijlen (DISC). 

Voor de co-creators bieden we deze 2-daagse aan voor € 749,00 excl. btw.

Wat verwachten wij

We verwachten eerlijke feedback van enthousiaste, betrokken en ambitieuze deelnemers. Zodat jij stappen kan zetten in jouw ontwikkeling en wij ons programma verder kunnen aanscherpen aan jouw wensen. Co-creatie! Wij bieden 2 inspirerende dagen in de natuur, waar je tot jezelf kunt komen; een mooie locatie; 2 bevlogen trainers en voldoende tijd voor jezelf en de groep en daarmee een nieuw netwerk van gelijkgestemden.

Meer informatie

Wil je meer weten? Bel, mail of (whats)app ons. Wij ontmoeten jullie graag, leren ook graag en willen onszelf ook verder ontwikkelen, want wij worden gemotiveerd door persoonlijke groei.

Of bezoek onze website!

Wij ontmoeten jullie graag.


Sonja & Katrien


info@wolbersenwolbers.nl

Sonja 06 55 98 03 88‬
Katrien 06 14 64 69 95
Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Katrien Eggens

Trainer & werkplekcoach , Wolbers & Wolbers

Gedreven professional met passie voor effectiviteit, constante verbetering en kwaliteit. Trainer & werkplekcoach SLIM & Effectief werken, lifehacker en nomad worker. Mijn missie is de wereld een stukje mooier maken en ervan te genieten door effectief en slim te werken. Overal waar het kan, met het kantoor in je tas. Onder het label Wolbers & Wolbers train ik samen met Sonja Jaarsma Young Professionals. Talent ontwikkeling van deze doelgroep is van groot belang voor organisaties maar bovenal voor de Young Professionals zelf. Wij hebben beide ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professsionals. Wij worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke kijk op ontwikkeling en organisaties houdt ons met de beide benen op de grond.
32 Contributions
4 Followers
6 Following

No comments yet.