Dicht bij jezelf, dicht bij elkaar

Onlangs kreeg ik de unieke multimediale scheurkalender van 365 Vertellis. Een fantastische scheurkalender over persoonlijke ontwikkeling. Op de eerste pagina, die openviel toen ik mijn cadeautje uitpakte, stond: "Begin met het einde voor ogen".

Like Comment

De 2e eigenschap van Covey! Best wel logisch dat deze eigenschap voorin deze kalender staat. We denken aan het begin van een nieuw jaar, een nieuwe dag, week of kwartaal vaak aan waar we aan het eind van die periode willen staan. 

Waar wil jij staan aan het eind van 2021? Wat zijn jouw doelen? En denk daarbij niet alleen aan jouw werk, maar ook eens aan jezelf!

Ik heb dit jaar 1 doel of voornemen "Mijn gedachten niet laten leiden toe een hoog stressniveau!"

Ik ben nieuwsgierig naar jouw doelen of voornemens. Laat ze gerust hieronder in de comments voor ons achter.

Ontdek je talent, blijf leren, blijf je verwonderen en blijf vragen stellen!

katrien@wolbersenwolbers.nl
Katrien 06 14 64 69 95

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Katrien Eggens

Trainer & werkplekcoach , Wolbers & Wolbers

Gedreven professional met passie voor effectiviteit, constante verbetering en kwaliteit. Trainer & werkplekcoach SLIM & Effectief werken, lifehacker en nomad worker. Mijn missie is de wereld een stukje mooier maken en ervan te genieten door effectief en slim te werken. Overal waar het kan, met het kantoor in je tas. Onder het label Wolbers & Wolbers train ik samen met Sonja Jaarsma Young Professionals. Talent ontwikkeling van deze doelgroep is van groot belang voor organisaties maar bovenal voor de Young Professionals zelf. Wij hebben beide ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professsionals. Wij worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke kijk op ontwikkeling en organisaties houdt ons met de beide benen op de grond.
35 Contributions
4 Followers
7 Following

No comments yet.