Een coach....heb jij er al één?

Young Professionals zijn steeds meer bezig met persoonlijke ontwikkeling. Naast training en intervisies hoort coaching daar ook bij. Het is nu en zeker voor deze generatie, steeds normaler een coach te hebben. Een collega, een kennis of een professionele coach.

Like Comment

Als je een aantal jaren geleden aangaf dat je een coach had, dan werd gevraagd of het wel goed met je ging. Tegenwoordig ben je een uitzondering als je er geen hebt.

Met name Young Professionals, millennials, maken steeds vaker gebruik van een coach ook voor hun persoonlijke ontwikkeling. 

Wat is nu een goede coach? 
Een goede coach is iemand die goed kan luisteren, met respect feedback geeft en jou helpt in jouw ontwikkeling. Maar bovenal moet er een klik zijn. Je moet zeker het gevoel hebben dat jouw coach jou verder helpt. 

Sonja & Katrien

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Katrien Eggens

Trainer & werkplekcoach , Wolbers & Wolbers

Gedreven professional met passie voor effectiviteit, constante verbetering en kwaliteit. Trainer & werkplekcoach SLIM & Effectief werken, lifehacker en nomad worker. Mijn missie is de wereld een stukje mooier maken en ervan te genieten door effectief en slim te werken. Overal waar het kan, met het kantoor in je tas. Onder het label Wolbers & Wolbers train ik samen met Sonja Jaarsma Young Professionals. Talent ontwikkeling van deze doelgroep is van groot belang voor organisaties maar bovenal voor de Young Professionals zelf. Wij hebben beide ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professsionals. Wij worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke kijk op ontwikkeling en organisaties houdt ons met de beide benen op de grond.
35 Contributions
4 Followers
7 Following

No comments yet.