Gestoord??

Word jij ook steeds gestoord tijdens je werk?   Je hebt veel te doen, zit je net lekker geconcentreerd aan een opdracht te werken en belt een collega. Hij vraagt maar een minuutje van je tijd, dat is toch niet zo erg? Dat klopt maar je concentratie en focus is verdwenen.

Like Comment

Voordat je weer in dezelfde concentratie zit ben je 20 minuten verder.

Waarschijnlijk ben jij 1 van die collega’s die altijd direct klaar staat voor een ander en hen graag helpt. En dat is natuurlijk top! Maar ook wel eens lastig. Hieronder een aantal tips hoe je nog steeds jouw collega’s kan helpen maar ook hoe zij jou geconcentreerd kunnen laten werken.

 Tip 1

  • Maak afspraken met je collega’s over storen.

 Tip 2

  • Zoek een ruimte waar geconcentreerd kan werken, zowel op kantoor als thuis. Zorg dat je wel een deel van de dag weer beschikbaar bent voor jouw collega’s.

 Tip 3

  • Zet alle notificaties uit. Je telefoon op stil, geen belletjes en pop-ups / meldingen van mail, whatsapp, facebook en andere social media kanalen.

 Tip 4

  • Deel jou kennis, zodat jouw collega’s de volgende keer ook deze kennis hebben en jou hiervoor niet meer hoeven te storen.

 Tip 5

  • Plan regelmatig een koffie afspraak met je collega’s. Dan kun je elkaar op de hoogte brengen waar je aan werkt en waar je elkaar zou kunnen helpen. Hierdoor word je tussentijds minder gestoord.

 Meer weten? Neem gerust contact met mij op

Katrien Eggens | 06 146 46 995

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Katrien Eggens

Trainer & werkplekcoach , Wolbers & Wolbers

Gedreven professional met passie voor effectiviteit, constante verbetering en kwaliteit. Trainer & werkplekcoach SLIM & Effectief werken, lifehacker en nomad worker. Mijn missie is de wereld een stukje mooier maken en ervan te genieten door effectief en slim te werken. Overal waar het kan, met het kantoor in je tas. Onder het label Wolbers & Wolbers train ik samen met Sonja Jaarsma Young Professionals. Talent ontwikkeling van deze doelgroep is van groot belang voor organisaties maar bovenal voor de Young Professionals zelf. Wij hebben beide ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professsionals. Wij worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke kijk op ontwikkeling en organisaties houdt ons met de beide benen op de grond.
35 Contributions
4 Followers
7 Following

No comments yet.