Gratis 21-daagse meditatie challenge

Op 1 juni start ik hier op Millennial Lift met een 21-daagse meditatie challenge. Bij deelname krijg je dagelijks een ingesproken meditatie van zo’n 20 minuten, een affirmatie en mantra passende bij het thema van de dag en een oefening die zorgt voor extra verdieping.

Like Comment

Een paar weken geleden kreeg ik van een vriendin de uitnodiging om mee te doen aan de 21-daagse meditatie challenge van Deepak Chopra, gericht op het creëren van overvloed. Op dat moment ervoer ik een overvloed aan overvloed (ja, dat bestaat): zeeën van tijd, een onuitputtelijke bron van liefde, de aanwezigheid van bijzondere mensen in mijn leven, prachtige gesprekken, oneindig veel inspiratie en nieuwe kansen en mogelijkheden.  Ik had dan ook niet verwacht dat deze challenge me nog iets zou brengen. 

Verkeerd gedacht! De challenge heeft me geholpen om weer opnieuw een meditatieroutine op te bouwen, alle overvloed in mijn leven te waarderen en heeft me bovenal veel inzicht, wijsheid en rust opgeleverd. 

21-daagse meditatie challenge

Ik heb daarom besloten om de challenge door te geven aan anderen die bewuster stil willen staan bij het leven. Omdat de oorspronkelijke challenge mijns inziens te veel is geënt op het creëren van financiële overvloed, heb ik besloten om mijn eigen sausje erover te gieten. Het begrip ‘overvloed’ betrek ik op alle aspecten van het leven: overvloed in liefde, dankbaarheid, verbinding, kracht, inzicht, wijsheid… Kortom alle mooie dingen die we in het leven kennen. 

Je kunt dagelijks een gesproken meditatie van ongeveer 20 minuten verwachten. Aan de meditatie is een (Nederlandse) affirmatie en een Sanskriet mantra gekoppeld. De optionele opdracht zorgt voor extra verdieping en inzicht. 

De challenge en alle bijbehorende content blijft 30 dagen online. Gedurende deze 30 dagen sta ik voor je klaar voor het beantwoorden van al je vragen en/of opmerkingen. 

Voor wie?    

De challenge is geschikt voor iedereen die zoekt naar meer inzicht, verbinding met zichzelf of simpelweg een meditatieroutine wil opbouwen.  

Aanmelden   

Deelname is gratis en kan door je aan te sluiten in de room ’21-daagse meditatie challenge’. Dat kan door op deze link te klikken. Indien je nog geen triber bent, moet je wel eerst een account aanmaken. 

We starten 1 juni, dus tot en met 31 mei kun je aansluiten. 

In de room staat alvast een welkomstfilmpje voor je klaar!

Vragen?

Stel ze hieronder in de comments. 

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.
Go to the profile of Sabrina Soebhan

Sabrina Soebhan

Stressreductie trainer, Everything is Om

Als stressreductie trainer geef ik binnen de corporate wereld workshops, trainingen en coaching. Hierbij maak ik gebruik van technieken vanuit de yoga en mindfulness. Daarnaast geef ik meerdere yogavakanties per jaar en blog ik over bewust leven. Ik hoop mensen te inspireren bewust(er) te worden van zichzelf, eigen drijfveren en grenzen zodat zij in staat zijn om vanuit kwetsbaarheid en liefde het contact met zichzelf en anderen aan te gaan.
2 Contributions
14 Followers
4 Following

4 Comments

Go to the profile of Jasper Scholten
Jasper Scholten 2 months ago

Heel mooi initiatief!!

Go to the profile of Sabrina Soebhan
Sabrina Soebhan 2 months ago

Thanks! Fijn dat je meedoet! :) 

Go to the profile of Shanita Doerga
Shanita Doerga 2 months ago

Super mooie challenge!

Zeker doen als je er nog niet bekend mee bent. Wanneer je je hier volledig voor openstelt ga je er gegarandeerd veel moois uithalen. 

Veel plezier met faciliteren Sabrina!

Go to the profile of Sabrina Soebhan
Sabrina Soebhan 2 months ago

Dank voor je mooie woorden, Shanita!