Gratis Focusweek start aanstaande maandag 18 mei!

Heb je te veel of te weinig te doen nu tijdens de Corona-periode? Wil je meer structuur in je week met voldoende ruimte voor werk maar zeker ook voor ontspanning? Hoor dan aanstaande vrijdag of zaterdag tijdens de online-intro alles over de opzet van deze training en beslis daarna of je meedoet!

Like Comment

Ik organiseer voor de 4e keer op rij een Focusweek. Samen met mij en de andere deelnemers ga je deze 5-daagse training online meemaken. Omdat er veel mensen met een gebrek aan productiviteit en ontspanning zitten door een overschot aan stress, zorg en onverwachte veranderingen, besloot ik de Focusweek aan te bieden. Deze training heb ik in de afgelopen jaren al vaker gedaan, maar nu heb ik het aangepast speciaal aan tijdens deze Corona-periode. 

In het kort, wat is de Focusweek? 

  • Je bereidt je eigen dagplanning voor de 5 dagen van de Focusweek voor in 90 minuten. 
  • Je hebt elke ochtend samen met de groep en mij om 8:00 uur een online videocall van 30 minuten. Hierin geven we elkaar een update, kun je vragen stellen en hoor je van mij het thema en opdracht van de dag. 
  • Na de call ga je aan de slag met je planning en het thema van de dag. Het is lekker als je nog ergens op de dag 30 minuten neemt voor de opdracht van de dag en reflectie hoe de Focusweek aan het gaan is. Verder is de Focusweek gewoon te doen naast al je dagelijkse verantwoordelijkheden die je nu al hebt. 

Resultaat? 

  1. Je komt erachter wat je allemaal kunt doen met de 168 uur die in elke week zitten als je leert focussen!
  2. Je ontdekt -misschien opnieuw- de winst van structuur, gezond eten, voldoende bewegen, met focus werken maar ook met focus ontspannen. 
  3. Je krijgt elke dag nieuwe inzichten door het dagthema en de -opdracht.
  4. Je leert hoe structuur in je dagen er voor jou uitziet, zodat je na de Focusweek productiviteit én ontspanning in je leven kunt blijven brengen. Wat voor de 1 werkt hoeft namelijk niet voor de ander te werken!
  5. Je maakt gebruik van de kracht van het samen doen. Deelnemers die jou voorgingen gaven allemaal aan dat het zoveel leuker en makkelijker was omdat we het samen deden. 

Dus, klaar ervoor!? Vrijdag van 20:00 tot 20:30 of zaterdag van 9:45 tot 10:15 geef ik een intro met de opzet en de spelregels van de Focusweek. Na die intro beslis je pas of je ook echt mee wilt doen. 

Deze keer is de Focusweek voor de laatste keer gratis. Ben je erbij? Meld je aan via m'n website.

Leuk als we deze week samen gaan beleven! 

.

.

Annelien 

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Annelien Hospes

Perfectionisme coach & trainer, AnnelienHospes.nl

Al eens de link gelegd tussen perfectionisme en klachten als burn-out, depressie, onzekerheid, keuzestress, uitstellen, faalangst, twijfelen en inefficiëntie? De wetenschap erkent dit verband tegenwoordig. Herken je het volgende? 💫Zelden écht tevreden zijn met jezelf, met wat je doet of hoe je het doet 💫Dingen uitstellen en je eigen chaos creëren want je wilt te veel en denkt te moeilijk 💫Moeilijk kunnen ontspannen en genieten want er is altijd nog wel íets wat je moet doen 💫Blijven streven, nog even doorgaan, piekeren en het overzicht kwijtraken 💫Slapeloosheid, hoofd/nek/ schouder pijn, maag/ darm klachten Dit zijn allemaal nadelen van perfectionisme die vervelende gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid en je werk en privé leven. Wees voorzichtig met jezelf en schakel op tijd hulp in. Ik help perfectionisten om meer te ontspannen, te genieten én meer gedaan te krijgen. In de afgelopen jaren heb ik meer dan 200 perfectionisten succesvol begeleid naar deze resultaten. Meer weten? Plan een gratis adviesgesprek van 15 minuten met mij! (coach | trainer | spreker | perfectionisme / faalangst | loopbaanbegeleiding | balans werk / privé | persoonlijk effectiviteit)
5 Contributions
7 Followers
4 Following

No comments yet.