Gratis ontwikkeladvies

Via CoachNetwerk kun je gebruik maken van het gratis ontwikkeladvies (4 uur loopbaan coaching/advies inclusief arbeidsmarktscan) dat onderdeel uitmaakt van de kabinetsmaatregel "NL leert door". Per 1 december zijn er weer 50.000 ontwikkeladviezen beschikbaar. Hier lees je hoe het werkt.

Like Comment

De uitbraak van de pandemie door het Corona virus heeft grote gevolgen voor de wendbaarheid en veerkracht van organisaties en daarom staat mobiliteit momenteel uiteraard volop in de aandacht. Wellicht moet ook jouw organisatie of afdeling mensen ontslaan of begeleiden naar ander werk intern. We kunnen je daar dit jaar uitstekend bij helpen door je medewerkers bij ons aan te melden voor het gratis Ontwikkeladvies dat de overheid onder de kabinetsmaatregel "NL leert door" per 1 december 2020 ter beschikking stelt aan 50.000 werkenden in Nederland. Onze NOLOC coaches kunnen deze subsidie voor onze opdrachtgevers regelen en daarmee het traject in gang zetten.

Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor dit ontwikkeladvies. Dat zijn dus zowel mensen die (nog) aan het werk zijn, inclusief zzp’ers en zelfstandig ondernemers, als mensen die geen werk meer hebben.

De aanvrager heeft geen toestemming nodig van de werkgever en hoeft zelf niets voor de subsidieaanvraag te doen. Deze wordt geheel door CoachNetwerk verzorgd. Men hoeft ook niets voor te schieten, het ontwikkeladvies is echt geheel gratis. Het enige wat van de medewerker wordt gevraagd is het commitment om het korte advies/coachtraject geheel af te maken.

Het gratis ontwikkeladvies komt per 1 december beschikbaar en is voor heel Nederland beperkt tot 50.000 deelnemers. Het is dus zaak om een medewerker – of jezelf – op tijd bij ons aan te melden. Dat kan via dit aanmeldformulier op onze website: https://coachnetwerk.nl/ontwikkeladvies/.

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

José Mark

CEO, CoachNetwerk BV

Hallo, mijn naam is José Mark. Ik ben directeur en oprichter van CoachNetwerk, het meest hoogwaardige platform voor coachprofessionals in Nederland. Mijn passie is dat iedere professional in Nederland toegang heeft tot de beste coaching. Er zijn in Nederland heel veel mensen die zich aanbieden voor coaching, maar jij hebt er maar 1 nodig die goed past bij jouw vragen en jouw volgende ontwikkelstappen. Die exacte persoon vind ik voor jou in het netwerk van professionals die zich specialiseren in de vragen die jij hebt. Wij werken elke dag met Millennials die starten met een eerste baan vanuit studie of die op zoek zijn naar zingeving in hun werk of die graag ondersteuning willen bij het vormgeven van die grote volgende stap in hun loopbaan. Wij helpen je met tips, technieken, feedback, slimme modellen en analyses, goede sparring en het krijgen van inzicht in wat jij nodig hebt om je leven en werk in te richten zoals jij dat wilt. Kijk op onze website voor meer informatie of klik op de artikelen en posts om te zien wat we voor je kunnen doen! Wil je meer informatie of hulp van een goede coachprofessional? Bel of mail ons gerust.
22 Contributions
3 Followers
0 Following

No comments yet.