Mail to PDF

Microsoft Outlook is een programma met een overdaad aan functies. Handig! Maar juist omdat het er zoveel zijn, ken je ze vast niet allemaal. Ik deel regelmatig handige en slimme Outlook tips met jullie.

Like Comment

Mail opslaan als PDF
Als je een mail ontvangt met belangrijke informatie, dan wil je deze graag bewaren. Je kan van een mail eenvoudig een PDF bestand maken. 

Open de mail die je wilt bewaren of opslaan. Selecteer de printopties via 'Bestand' en 'Afdrukken'. Onder Printer zie je jouw printer staan. Klik daarop en kies 'Microsoft Print to PDF'. Zodra je kiest voor afdrukken, krijg je een scherm waar je kan aangeven waar je het bestand wilt opslaan. Geef het bestand een herkenbare naam en bevestig met opslaan. 

Meer informatie of hulp nodig? Bel, mail, of whatsapp gerust. 

Katrien Eggens | 06 146 46 995

Coach & werkplektrainer

Wolbers & Wolbers

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Katrien Eggens

Trainer & werkplekcoach , Wolbers & Wolbers

Gedreven professional met passie voor effectiviteit, constante verbetering en kwaliteit. Trainer & werkplekcoach SLIM & Effectief werken, lifehacker en nomad worker. Mijn missie is de wereld een stukje mooier maken en ervan te genieten door effectief en slim te werken. Overal waar het kan, met het kantoor in je tas. Onder het label Wolbers & Wolbers train ik samen met Sonja Jaarsma Young Professionals. Talent ontwikkeling van deze doelgroep is van groot belang voor organisaties maar bovenal voor de Young Professionals zelf. Wij hebben beide ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professsionals. Wij worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke kijk op ontwikkeling en organisaties houdt ons met de beide benen op de grond.
35 Contributions
4 Followers
7 Following

No comments yet.