Oeps, het is alweer 17:00 uur!

Hoevaak is het opeens 17:00 uur en heb je geen idee wat je die dag hebt gedaan? 

Like Comment

Hoevaak is het opeens 17:00 uur en heb je geen idee wat je die dag hebt gedaan? 

We brengen heel wat tijd door op het werk, op kantoor of op de thuiswerkplek. Maar hoe productief ben je in deze tijd? Hoevaak ben jij per dag afgeleid door jouw omgeving, collega's met vragen, telefoon, huisgenoten?

Het zijn niet alleen de externe factoren die ervoor zorgen dat je niet productief bent. Ook jij bent hier zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor. 

Neem eens afscheid van onderstaande slechte gewoontes en je bent een stuk productiever. En waarschijnlijk aan het einde van de dag minder moe.

1. De hele dag je e-mail checken
2. Geen pauzes nemen
3. Altijd JA zeggen
4. Vergadering na vergadering plannen
5. Je dag laten bepalen door jouw e-mail, geen eigen doelstelling hebben

Herken jij het? Ik hoor graag hoe jij dit wil veranderen!

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Katrien Eggens

Trainer & werkplekcoach , Wolbers & Wolbers

Gedreven professional met passie voor effectiviteit, constante verbetering en kwaliteit. Trainer & werkplekcoach SLIM & Effectief werken, lifehacker en nomad worker. Mijn missie is de wereld een stukje mooier maken en ervan te genieten door effectief en slim te werken. Overal waar het kan, met het kantoor in je tas. Onder het label Wolbers & Wolbers train ik samen met Sonja Jaarsma Young Professionals. Talent ontwikkeling van deze doelgroep is van groot belang voor organisaties maar bovenal voor de Young Professionals zelf. Wij hebben beide ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professsionals. Wij worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke kijk op ontwikkeling en organisaties houdt ons met de beide benen op de grond.
35 Contributions
4 Followers
7 Following

No comments yet.