Reset! Reflectie en weer vol energie verder

Deze periode leert ons volgens mij heel veel. Het dwingt je terug te gaan naar de basis. Opnieuw te kijken naar jezelf en jouw werk. Stil te staan bij wie je bent en wat je doet. Waar word je blij van? Waarom heb je deze baan gekozen? Voel jij je daar nog steeds goed? Hoe zie jij de toekomst?

Like Comment

Wat leert deze periode van Covid mij. Dit houdt mij al een poosje bezig. Aan de ene kant de beperkingen en gelukkig inmiddels ook weer een aantal versoepelingen van de genomen maatregelen. Maar deze periode leert ons volgens mij ook heel veel. Het dwingt je terug te gaan naar de basis. Opnieuw te kijken naar jezelf en jouw werk. Stil te staan bij wie je bent en wat je doet. Waar word je blij van? Waarom heb je deze baan gekozen? Voel jij je daar nog steeds goed? Hoe zie jij de toekomst, wat heb je daar voor nodig? Wil je je verder ontwikkelen? Allemaal vragen die ik de afgelopen periode ook aan mijzelf en mijn bedrijf heb gesteld. 

Een periode van rust (vakantie / korte break) helpt enorm om weer met andere ogen naar jezelf te kijken. Een reset die mij weer geholpen heeft met volle energie en aandacht aan mijn bedrijf te werken. Nieuwe keuzes maken en ook verder op bestaande paden. Nieuwe planning en vooral vaker een break om fris naar jezelf en jouw baan te kijken. Weer vol energie!

Wat heeft deze periode jou geleerd? Hoe vaak sta jij stil bij jezelf en jouw ontwikkeling? 

Wij bieden een 2-daags persoonlijk leiderschapsprogramma aan, een Reset Summercourse om stil te staan bij jezelf en jouw ontwikkeling. Een moment om weer jouw koers te bepalen. Een programma geïnspireerd op de 7 eigenschappen van persoonlijk leiderschap van Stephen R. Covey.

Wil je meer weten? Bel, mail of (whats)app ons.

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Katrien Eggens

Trainer & werkplekcoach , Wolbers & Wolbers

Gedreven professional met passie voor effectiviteit, constante verbetering en kwaliteit. Trainer & werkplekcoach SLIM & Effectief werken, lifehacker en nomad worker. Mijn missie is de wereld een stukje mooier maken en ervan te genieten door effectief en slim te werken. Overal waar het kan, met het kantoor in je tas. Onder het label Wolbers & Wolbers train ik samen met Sonja Jaarsma Young Professionals. Talent ontwikkeling van deze doelgroep is van groot belang voor organisaties maar bovenal voor de Young Professionals zelf. Wij hebben beide ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professsionals. Wij worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke kijk op ontwikkeling en organisaties houdt ons met de beide benen op de grond.
23 Contributions
4 Followers
7 Following

No comments yet.