Wat is physical autonomy

Wil jij spelenderwijs je leven beleven, ontdek wat physical autonomy is en ga aan de slag met de zeven basisbewegingen.

Like Comment

Stel je eens voor dat je fysiek en daardoor mentaal nooit meer aan jezelf hoeft te twijfelen of je iets wel of niet kunt. Dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over mogelijke fysieke pijntjes. Je wordt wakker en hebt zin in de dag. Laat het leven maar gebeuren. Leven is voor jou spelen en beleven, elke dag weer. Dit is in een notendop wat physical autonomy inhoudt.

Als we het gieten in een definitie is physical autonomy het vrij (zonder aarzeling en kans op blessures) kunnen bewegen en doen van activiteiten die jij nodig hebt in je leven en belangrijk voor jou zijn. Je weet wat je lichaam allemaal kan en bent in staat dit steeds verder te ontdekken.

De laatste zin is heel belangrijk. Als je eenmaal jouw physical autonomy hebt bereikt zal je merken dat je nieuwe doelen wilt stellen die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden en nooit gedacht had dit ooit te willen behalen. Je voelt je vrij om keuzes te maken die verder reiken dan je ooit had gedacht. Dit is de stap richting master your physical autonomy.

Wil jij ook spelenderwijs je leven beleven, start dan met de zeven basisbewegingen die in de Room Physical Autonomy staan en ga hiermee aan de slag!

Wil je een stap verder en jouw physical autonomy bereiken lees dan het physical autonomy E-book

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Linda Winkel

Vitaliteitstherapeut, mentor en trainer persoonlijke ontwikkeling, mentor en trainer leiderschaps- en talentontwikkeling, Ultra expert and fanatic in 'Handbalancing Gymnastics', Handbalans, LeaderFit, Millennial Lift

9 Contributions
9 Followers
0 Following

No comments yet.