Werk, geluk en genieten van mooie momenten

Geluk is genieten

Like Comment

Geluk

Geluk is voor mij genieten van mooie momenten. Een lekkere cappuccino in de zon, een blije dochter, mooie gesprekken en enthousiaste deelnemers aan mijn trainingen. Geluk zit in het leven, niet in dingen. 

Doe waar je achter staat

Belangrijk is dat je dingen doet waar je achter staat, wat je leuk vindt en wat dicht bij jou staat. Als je een fantastische functie binnen een bedrijf hebt en hiervoor een mooi salaris ontvangt, maar in je hart is dit niet de functie die je eigenlijk wilt, dan kan dat op een gegeven moment een behoorlijke wissel op jouw leven trekken. 

Off-day

Het hoeft niet altijd alleen maar leuk te zijn, ik heb ook wel eens een 'off-day' en geen zin. Er gebeuren ook dingen in mijn leven die ik niet leuk vind. Maar ik hou enorm van de dingen die ik doe.

Doe jij het werk dat jij graag vanuit jouw hart wilt? Voelt werken dan als werken? Geniet van het moment, ook in je werk.  Dan voelt werken niet als werken, maar als een onderdeel van jou!

Reset

Wanneer is het voor jou tijd voor een Reset? Een moment voor jezelf om jezelf af te vragen of je op de koers zit? Een moment voor jezelf om te kijken wat jij echt wil? 

Laat het mij weten!


Katrien Eggens


Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Katrien Eggens

Trainer & werkplekcoach , Wolbers & Wolbers

Gedreven professional met passie voor effectiviteit, constante verbetering en kwaliteit. Trainer & werkplekcoach SLIM & Effectief werken, lifehacker en nomad worker. Mijn missie is de wereld een stukje mooier maken en ervan te genieten door effectief en slim te werken. Overal waar het kan, met het kantoor in je tas. Onder het label Wolbers & Wolbers train ik samen met Sonja Jaarsma Young Professionals. Talent ontwikkeling van deze doelgroep is van groot belang voor organisaties maar bovenal voor de Young Professionals zelf. Wij hebben beide ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professsionals. Wij worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke kijk op ontwikkeling en organisaties houdt ons met de beide benen op de grond.
23 Contributions
4 Followers
7 Following

No comments yet.