Werkgeluk, hoe hoog scoor jij? (1/6)

Werkgeluk steunt op 5 belangrijke pijlers, zoals Autonomie en Zingeving. Hoe hoog scoor jij in jouw werkgeluk? Doe de scan van CoachNetwerk en we helpen je om alle pijlers goed uit te werken. In zes artikelen nemen we alle pijlers met je door!

Like Comment

Werkgeluk komt niet zomaar uit de lucht vallen!

Uit onderzoek is gebleken dat een optimaal gevoel van werkgeluk op 5 belangrijke pijlers rust, namelijk:

  1. Autonomie: in welke mate jezelf richting kunt geven in je werk;
  2. Persoonlijke groei: het zelf kunnen nastreven van eigen doelen;
  3. Zingeving: de behoefte om dat te doen wat voor jou waarde heeft;
  4. Relaties: goede onderlinge interactie, samenwerking en vertrouwen;
  5. Vitaliteit: je mate van energie en veerkracht in je werk.

Nú is het moment om die 5 pijlers onder jouw Werkgeluk goed te onderzoeken.

  • Je wilt natuurlijk graag weten welke pijlers bij jou al sterk zijn en welke nog niet zo stevig verankerd zijn.
  • Hoe zou het zijn wanneer je in kleine en handige stappen aan de slag kunt om elke pijler te verstevigen?
  • Hoe zou het zijn wanneer je geholpen wordt door een echte professionele coach om deze ontdekkingsreis goed te doorlopen?

Speciaal voor jou en andere millennials heeft CoachNetwerk daarom het Carrière Change Plan ontwikkeld: een online traject dat alles in zich heeft om jou verder te helpen in deze 5 pijlers en daarmee met je stappen op de maatschappelijke ladder.

Per pijler bestaat CCP uit een aantal weken waarbij je online opdrachten uitvoert (kun je doen in je eigen tijd en in je eigen tempo) in combinatie met persoonlijke contactmomenten met een professionele loopbaancoach zodat jij je volledig kunt richten op je eigen ontwikkeling.

Je kunt nu de gratis WerkgelukScan doen en dan krijg je van ons niet alleen je score maar ook een advies over de beste volgende stappen die je kunt nemen.

Wil je aan de slag met het verhogen van je werkgeluk, stuur dan een bericht aan contact@coachnetwerk.nl en vermeld: Werkgeluk. We zorgen dan dat je even kunt sparren met een echte professional over je volgende stappen!

Ga naar onze webpagina waar je de scan kunt starten: WerkgelukScan.

Lees ook:
2. Pijler 1: Autonomie 
3. Pijler 2: Persoonlijke Groei en Ontwikkeling  
4. Pijler 3: Zingeving
5. Pijler 4: Relaties 
6. Pijler 5: Vitaliteit 

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

José Mark

CEO, CoachNetwerk BV

Hallo, mijn naam is José Mark. Ik ben directeur en oprichter van CoachNetwerk, het meest hoogwaardige platform voor coachprofessionals in Nederland. Mijn passie is dat iedere professional in Nederland toegang heeft tot de beste coaching. Er zijn in Nederland heel veel mensen die zich aanbieden voor coaching, maar jij hebt er maar 1 nodig die goed past bij jouw vragen en jouw volgende ontwikkelstappen. Die exacte persoon vind ik voor jou in het netwerk van professionals die zich specialiseren in de vragen die jij hebt. Wij werken elke dag met Millennials die starten met een eerste baan vanuit studie of die op zoek zijn naar zingeving in hun werk of die graag ondersteuning willen bij het vormgeven van die grote volgende stap in hun loopbaan. Wij helpen je met tips, technieken, feedback, slimme modellen en analyses, goede sparring en het krijgen van inzicht in wat jij nodig hebt om je leven en werk in te richten zoals jij dat wilt. Kijk op onze website voor meer informatie of klik op de artikelen en posts om te zien wat we voor je kunnen doen! Wil je meer informatie of hulp van een goede coachprofessional? Bel of mail ons gerust.
22 Contributions
3 Followers
0 Following

No comments yet.