Babs Geurts

Lifecraft Coach | ADHD/ADD Coach | Life- & Loopbaancoach, Inktvis Coaching
Youri Hermes

Chief Tribe Officer, Millennial Lift

Bij Millennial Lift houd ik mij bezig met community building en ben ik het aanspreekpunt voor vragen over de ML Tribe.
olivier van der made

eigenaar, Het Leidend Motief

Martien de Bruijn

Millennial Lift

Mijn naam is Martien de Bruijn. Ik ben als Certified Master Practitioner of NLP, ACTor werkend met de HBM filosofie en Personal Coach werkzaam in mijn praktijk in Duizel of bij jou op locatie. Ik werk al 25 jaar bij de Rabobank in diverse functies. Het allerleukste van mijn baan is het werken met mensen. Ik ben me bewust geworden van het bestaan van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en heb met ontzettend veel enthousiasme eerst mijn Practitioner NLP en daarna mijn Master Practitioner bij Outwise afgerond. In maart 2017 heb ik de NLP Trainers Training afgerond zodat ik ook zelf NLP trainingen kan geven. Tijdens deze opleidingen kwam ik in contact met de competentiemeting van ACT®. In een korte meting krijg je ongelooflijk veel inzicht in jezelf en je ontdekt je verborgen natuurlijke talenten, een ware eye-opener. Ik heb deze opleiding afgerond zodat ik ook jouw onbenut potentieel in kaart kan brengen.
Jasper Scholten

Spreker | Auteur | Podcasthost Het Millennial Mysterie | Co-founder, Millennial Lift

Vanaf januari 2016 heb ik me fulltime verdiept in millennial en persoonlijke ontwikkeling. In deze tijd heb ik o.a. Het Millennial Mysterie geschreven en ben ik met de gelijknamige podcast begonnen. Ondertussen ook met Millennial Lift gestart omdat ik enerzijds een enorm spanningsveld zie tussen werkgevers en millennials en anderzijds omdat ik een enorme ontwikkelingbehoefte zie bij millennials, die vaak niet goed ingevuld wordt. Met Millennial Lift wil ik daar een oplossing voor bieden.
Renate Kruijtzer-Keser

Coach en trainer , RenaSense

Ik ben nuchter, praktisch en empathisch en geniet ervan om andere mensen te helpen ontdekken waar hun talenten liggen en hen weer in hun kracht te zetten. Door de jaren heen heb ik ervaren hoeveel energie ik krijg om het beste in medewerkers en organisaties naar boven te halen en daarin ben ik me verder professioneel gaan ontwikkelen. Door gerichte opleidingen en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling als business manager, coach, trainer en HR-adviseur heb ik gaandeweg geleerd hoe mens en organisatie beter in balans te krijgen. Door mijn brede ervaring weet ik inmiddels wat mijn eigen kwaliteiten zijn én waar echt mijn kracht ligt.