Zingeving

Werken aan Zingeving

Like Comment

De meeste mensen stellen zichzelf vroeg of laat vragen naar het nut of de betekenis die ze willen geven aan hun werkend bestaan. Zingeving berust op 4 belangrijke pijlers:

  • Benut ik mijn potentieel ten volle?
  • Heb ik gezonde patronen gebouwd die mij ondersteunen?
  • Leef ik vanuit persoonlijke waarden?
  • Ervaar ik inspiratie en verdieping in mijn werkend leven?

Deze vragen kunnen we als individu maar ook als team stellen en ontdekken dat we er nog onvoldoende antwoord op hebben. Om deze 4 pijlers voldoende te kunnen onderzoeken heeft CoachNetwerk een aantal programma’s en modules ontwikkeld die mens en team bij deze zoektocht actief ondersteunen.

Kijk op: https://coachnetwerk.nl/coachnetwerk-expertisegebieden/#zingeving

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

José Mark

CEO, CoachNetwerk BV

Hallo, mijn naam is José Mark. Ik ben directeur en oprichter van CoachNetwerk, het meest hoogwaardige platform voor coachprofessionals in Nederland. Mijn passie is dat iedere professional in Nederland toegang heeft tot de beste coaching. Er zijn in Nederland heel veel mensen die zich aanbieden voor coaching, maar jij hebt er maar 1 nodig die goed past bij jouw vragen en jouw volgende ontwikkelstappen. Die exacte persoon vind ik voor jou in het netwerk van professionals die zich specialiseren in de vragen die jij hebt. Wij werken elke dag met Millennials die starten met een eerste baan vanuit studie of die op zoek zijn naar zingeving in hun werk of die graag ondersteuning willen bij het vormgeven van die grote volgende stap in hun loopbaan. Wij helpen je met tips, technieken, feedback, slimme modellen en analyses, goede sparring en het krijgen van inzicht in wat jij nodig hebt om je leven en werk in te richten zoals jij dat wilt. Kijk op onze website voor meer informatie of klik op de artikelen en posts om te zien wat we voor je kunnen doen! Wil je meer informatie of hulp van een goede coachprofessional? Bel of mail ons gerust.
22 Contributions
2 Followers
0 Following

No comments yet.