De keuze die je altijd hebt, óók in crisissituaties

We leven op dit moment dagelijks met onzekerheid en tegenslagen. Dan is het af en toe best heel erg moeilijk om je moed niet in je schoenen te laten zakken. Het is dan ook goed om ons te realiseren, dat we daar toch echt zelf nog een keuze in hebben.

Like Comment

We leven op dit moment dagelijks met onzekerheid en tegenslagen. Dan is het af en toe best heel erg moeilijk om je moed niet in je schoenen te laten zakken. Het is dan ook goed om ons te realiseren, dat we daar toch echt zelf nog een keuze in hebben. Oók al is deze situatie 'completely overwhelming' ...en moeten we het uit onze tenen halen.... Wie is er in jou de baas? Het pessimistische slachtoffer, of, neem je, ook nu, juist persoonlijk leiderschap? Een handig model daarbij is de Cirkel van 8, een model dat we in coaching en teamcoaching vaak effectief hanteren om bewustzijn op eigen invloed te vergroten. Kijk hier voor een heldere uitleg van dit model. Laten we er met zijn allen het beste van proberen blijven te maken!
hashtag#optimisme hashtag#resilience hashtag#omgaanmetonzekerheid hashtag#wellbeing

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Juul van den Boomen

Teamcoach, Happiness@Work expert, Toptimism at Work

Since 2008, a teamcoach, I am specialized in boosting team development, and added a specialization in Happiness@Work since 2014. I use evidence based insights from Positive Psychology, group dynamics and neuro science.
1 Contributions
1 Followers
0 Following

1 Comments

Go to the profile of Jasper Scholten
Jasper Scholten 7 months ago

Mooie post Juul, heel verhelderend!!