Bang voor die burn out? Wees het voor!

Vraag nu jouw Gratis Online Sparring Sessie aan

Like Comment

Darwin: “Het zijn niet de sterkste of slimste die overleven, maar diegene die zich het beste aanpassen aan een veranderende omgeving" 

Dat geldt ook voor mij en mijn bedrijf. Dankzij dit platform waar jij nu op terecht bent gekomen heb ik mijn diensten inmiddels aangepast, zodat ik nog steeds mensen kan helpen. Jou kan helpen.

Ik doe niets liever dan dat en ben ontzettend dankbaar dit online voort te kunnen zetten in deze bijzondere tijd. Tijd van bezinning.

Jou helpen mentaal weerbaarder te zijn. Je aan te passen naar wat je HART je ingeeft. In plaats van te doen wat je DENKT dat moet of anderen van je verlangen, want de stress die je daarvan krijgt is alles behalve gezond voor je geest en je lichaam.

Ben eerlijk naar jezelf. Ben trouw aan jezelf. Zijn jouw antwoorden JA op onderstaande vragen? Neem dat serieus.

Loop jij te stressen? Maak je je druk? Ben je ontevreden over je situatie nu? Ben je bang voor die burn out die op de loer ligt? 

Dit is op te lossen.  

Ik weet dat uitstellen of negeren comfortabeler lijkt, maar we weten allebei dat je toekomstige ik, je dankbaar is als je hier nu actie op onderneemt.

Klik hier om die online Sparring Sessie in te plannen als jij je herkent in deze video. (kost je niets)

Zorg goed voor jezelf. Juist nu!

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Shanita Doerga

Heart Core Coach, Kick Ass Life

Mijn bijdrage op deze aardbol? Jou helpen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen om je diepere drijfveren te vinden en te voelen, zodat jij keuzes maakt waarmee je jouw (verborgen) dromen een kans geeft en je daarmee jouw Kick Ass Life creëert voor meer voldoening en betekenis 💖💪🌎
18 Contributions
8 Followers
0 Following

No comments yet.