Bang voor die burn out? Wees het voor!

Vraag nu jouw Gratis Online Sparring Sessie aan

Like Comment

Darwin: “Het zijn niet de sterkste of slimste die overleven, maar diegene die zich het beste aanpassen aan een veranderende omgeving" 

Dat geldt ook voor mij en mijn bedrijf. Dankzij dit platform waar jij nu op terecht bent gekomen heb ik mijn diensten inmiddels aangepast, zodat ik nog steeds mensen kan helpen. Jou kan helpen.

Ik doe niets liever dan dat en ben ontzettend dankbaar dit online voort te kunnen zetten in deze bijzondere tijd. Tijd van bezinning.

Jou helpen mentaal weerbaarder te zijn. Je aan te passen naar wat je HART je ingeeft. In plaats van te doen wat je DENKT dat moet of anderen van je verlangen, want de stress die je daarvan krijgt is alles behalve gezond voor je geest en je lichaam.

Ben eerlijk naar jezelf. Ben trouw aan jezelf. Zijn jouw antwoorden JA op onderstaande vragen? Neem dat serieus.

Loop jij te stressen? Maak je je druk? Ben je ontevreden over je situatie nu? Ben je bang voor die burn out die op de loer ligt? 

Dit is op te lossen.  

Ik weet dat uitstellen of negeren comfortabeler lijkt, maar we weten allebei dat je toekomstige ik, je dankbaar is als je hier nu actie op onderneemt.

Klik hier om die online Sparring Sessie in te plannen als jij je herkent in deze video. (kost je niets)

Zorg goed voor jezelf. Juist nu!

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.
Go to the profile of Shanita Doerga

Shanita Doerga

Heart Core Growth Maximizer, Kick Ass Life

Kick Ass Life helpt jou bij het leven van …… Juist! Een Kick Ass Life. Geen lange en oncomfortabele gesprekken maar op een hele unieke manier resultaat voor elkaar boksen op persoonlijk vlak. Coaching gecombineerd met letterlijk fysiek in beweging zijn. Met als resultaat een andere levensinstelling waardoor je de ballen hebt en het vertrouwen voelt om keuzes te maken die voor jou werken en je concrete tools hebt om je eigen Kick Ass Life te creëren > bewust leven > doen wat je hart je ingeeft voor meer betekenis, plezier, voldoening en rust in je leven! ✨ My top values: Love - Adventure - Growth ✨ Naast bovenstaande bestaat mijn Kick Ass Life uit: Verre reizen maken, motorrijden, fanatiek sporten en quality time with family & friends ✨ Anders gezegd: serieus & hard werken afgewisseld met keihard lol trappen 🤙🏼💖
16 Contributions
9 Followers
0 Following

No comments yet.