Covey in onzekere tijden

Covey in onzekere tijden, steun door de cirkel van invloed

Like Comment

Lieve mensen, we worden op dit moment enorm getest op onze mentale weerbaarheid.

Ik merk dat ik teruggrijp naar Stephen Covey, “De zeven eigenschappen van effectief leiderschap”. De cirkel van invloed, daar heb ik nu heel veel steun aan. Je energie richten op wat wél kan. Waar jij invloed op hebt, en je niet verliezen aan zaken waar je totaal niks aan kan doen, die je niet kunt veranderen.

We worden ook uitgedaagd om nieuwe dingen te leren. Dit filmpje opnemen is super spannend voor mij. We zijn onszelf opnieuw aan het ontdekken, om te kijken wat we allemaal wel niet kunnen.

We hebben nu ook tijd om inspirerende boeken te lezen. Ik ben bijvoorbeeld opnieuw begonnen in Wayne Dyer: “Niet morgen maar nu”. Ook dat is een tip van Steven Covey: tien nuttige bladzijden per dag lezen, of een hoofdstuk als dat lukt. Jezelf ontdekken, kijken wat je allemaal wel niet kan. En echt, dat is veel meer dan je ooit had gedacht!

Sonja Jaarsma-Lebbink- sonja@jaarsmalebbink.nl- 06-55980388

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Sonja Jaarsma-Lebbink

Trainer en coach, Jaarsma+Lebbink

Al even geen millennial meer, maar wel moeder van 3 millennials. Ik word gemotiveerd en gedreven door groei. Ik help jou graag het beste uit jezelf te halen, zodat je een gelukkig en evenwichtig(er) mens wordt en je je steentje kan bijdragen. Het leven is te mooi om er niet uit te halen, wat erin zit. Ik ben al ruim 25 jaar ondernemer, zo heb ik het beste van twee werelden weten te combineren. Op mijn 56e heb eindelijk mijn droom verwezenlijkt; het schrijven van mijn boek "Verhalen uit de Oorlog"
5 Contributions
4 Followers
2 Following

No comments yet.