Gentle yoga flow: in 10 minuten ontspannen

Nu we niet meer kunnen reizen en ook het volgen van 'live' yoga geen optie is, neem ik je mee naar Corfu voor een korte, ontspannende yogasessie. Deze les gentle flow brengt je volledige lichaam in beweging en helpt je om vanuit je hoofd weer in je lijf te zakken.

Like Comment

Gentle flow is een zachte vorm van yoga waarin ontspanning centraal staat. De relatief zachte houdingen en bewegingen worden aan elkaar verbonden, waardoor een flow ontstaat. 

De houdingen en bewegingen worden iets langer vastgehouden dan in een actieve les. Dit geeft je de tijd en ruimte om de houding goed op te bouwen en te onderzoeken hoe je meer kunt ontspannen en kunt loslaten. 

Voordelen gentle flow yoga

Regelmatige beoefening van gentle flow yoga helpt je om je lichaamshouding te verbeteren, je beter te concentreren gedurende de dag en daarnaast leer je om meer rust toe te laten.

Omgaan met blessures en grenzen

Hoewel deze sessie zich richt op ontspanning en loslaten, kunnen de houdingen alsnog veel van je vragen. Het advies is dan ook om jezelf vooral niet te forceren. Jezelf uitdagen mag, maar ga niet over je grenzen heen. 

Wanneer je last hebt van blessures, of de houdingen in deze sessie te uitdagend vindt, verwijs ik je door naar een sessie desk yoga. De sessie desk yoga is laagdrempelig, maar effectief en daarmee geschikt voor een ieder. 

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.
Go to the profile of Sabrina Soebhan

Sabrina Soebhan

Stressreductie trainer, Everything is Om

Als stressreductie trainer geef ik binnen de corporate wereld workshops, trainingen en coaching. Hierbij maak ik gebruik van technieken vanuit de yoga en mindfulness. Daarnaast geef ik meerdere yogavakanties per jaar en blog ik over bewust leven. Ik hoop mensen te inspireren bewust(er) te worden van zichzelf, eigen drijfveren en grenzen zodat zij in staat zijn om vanuit kwetsbaarheid en liefde het contact met zichzelf en anderen aan te gaan.
2 Contributions
15 Followers
4 Following

No comments yet.