Millennial Monday update 6 april

Wekelijks wil ik jullie video een korte video berichten over de updates rondom ML. Hierin zal ik steeds stilstaan bij algemene zaken van ML, zoals de groeicijfers, het aanbod en de laatste ontwikkelingen.

Like Comment

Belangrijkste punten:


Wekelijks zal ik op Millennial Monday de belangrijkste algemene updates delen. 

Als eerste voor degene die nieuw is: allereerst, van harte welkom!

ML in a nut shell

ML gaat over samen groeien. Wij hebben tot doel om van A tot Z de persoonlijke ontwikkelingsbehoeften van millennials te vervullen. Dit willen we doen door het faciliteren van de meest inspirerende, verrassende en liefdevolle leeromgeving. 

Onze maatstaf is Persoonlijk, Premium en Prikkelend als het gaat om content, diensten en samenwerkingen die we aangaan met experts op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen. 

Afgelopen week

* We zijn in drie weken tijd gegroeid naar 130 gebruikers, van wie er 35 trainers en coaches zijn. Deze aantallen zullen naar verwachting flink gaan toenemen naarmate we meer naar buiten zullen gaan treden.

* Onboarden van groot deel trainers & coaches. Inrichten en finetunen van de Tribe, website en ons aanbod. 

* Daarnaast is het initiatief van de Social Intensive Care omgedoopt tot de Winnie de Pooh room. Wil je en bijdrage leveren en  onze partner Hallo Familie ondersteunen in hun missie? Plaats dan een berichtje in de WtP Room of stuur een mail naar youri@millenniallift.com

Wat je verder kunt verwachten aankomende tijd?

* Actiever content van de aangesloten trainers en coaches posten via sm.

* Vanaf volgende week gaan we de dagelijkse thema's (b.v. goal setting, vitaliteit, etc) die Femke al voor IG gebruikt, toepassen binnen de Tribe. 

* Focus op video en online trainingen

Als laatste

Heb je nog ideeën, suggesties, opmerkingen of zie je bugs? Dan horen we ze heel graag van je. Die kun je hieronder plaatsen of mailen naar youri@millenniallift.com (p.s. hij houdt van mails!)

Tot volgende week!

Jasper

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Jasper Scholten

Spreker | Auteur | Podcasthost Het Millennial Mysterie | Co-founder, Millennial Lift

Vanaf januari 2016 heb ik me fulltime verdiept in millennial en persoonlijke ontwikkeling. In deze tijd heb ik o.a. Het Millennial Mysterie geschreven en ben ik met de gelijknamige podcast begonnen. Ondertussen ook met Millennial Lift gestart omdat ik enerzijds een enorm spanningsveld zie tussen werkgevers en millennials en anderzijds omdat ik een enorme ontwikkelingbehoefte zie bij millennials, die vaak niet goed ingevuld wordt. Met Millennial Lift wil ik daar een oplossing voor bieden.
32 Contributions
16 Followers
17 Following

1 Comment

Go to the profile of Pascal van den Boorn
Pascal van den Boorn 8 months ago

Goed verwoord Jasper. “You're braver than you believe, stronger than you seem and smarter than you think.” Samen groeien!