Millennial Monday update 13 april

Hoop dat jij een goed Pasen hebt gehad. Hierbij een korte update over de gang van zaken afgelopen week bij Millennial Lift.

Like Comment

Wat is er o.a. gebeurd:

• Website verder aangepast. Zie www.millenniallift.com

• Youri heeft een pakkende blog geschreven over de Tribe. Wat is het? Waar kun je het mee vergelijken? Zie de Tribers Room voor zijn stuk. 

• Meerdere connecties gemaakt in de Winnie the Pooh room. We nemen concrete stappen om het eenzaamheidsvirus terug te brengen!

• Steeds meer video’s gemaakt en gedeeld. Bijvoorbeeld die van Sabrina (Everything is OM) en Shanita Doerga

• Wij hebben een nieuwe zakenpartner aan boord: Pascal van den Boorn. Pascal heeft ervaring met growth hacking en heeft meerdere start-ups begeleid naar de scale-up fase. We hebben veel vertrouwen dat hij ML naar een hoger niveau kan brengen. 

Wat kun je verder verwachten?

We gaan de channels, zoals 'improve your personal effectiveness', aanpassen aan de verschillende ontwikkelingsbehoeften die millennials kunnen hebben. Onze visie is dat wij hun van A tot Z kunnen faciliteren in hun ontwikkelingsbehoefte. De verschillende opties zullen we door middel van een poll komende week met jullie delen. We ontvangen graag jullie feedback en ideeen! 

Geniet van de kortere week!

Groeten

Jasper

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Jasper Scholten

Spreker | Auteur | Podcasthost Het Millennial Mysterie | Co-founder, Millennial Lift

Vanaf januari 2016 heb ik me fulltime verdiept in millennial en persoonlijke ontwikkeling. In deze tijd heb ik o.a. Het Millennial Mysterie geschreven en ben ik met de gelijknamige podcast begonnen. Ondertussen ook met Millennial Lift gestart omdat ik enerzijds een enorm spanningsveld zie tussen werkgevers en millennials en anderzijds omdat ik een enorme ontwikkelingbehoefte zie bij millennials, die vaak niet goed ingevuld wordt. Met Millennial Lift wil ik daar een oplossing voor bieden.
32 Contributions
16 Followers
17 Following

No comments yet.