Millennial Monday update 4 mei

Hierbij de update op Millennial Monday van maandag 4 mei. Fijne week gewenst!

Like Comment

In het kort:

* Als eerste hoop ik dat je een fijne en memorabele Woningsdag hebt gehad vorige week!

* We hebben een poll gehouden bij de influencers en daar kwam uit dat we de huidige/nieuwe channelnamen (lift your work, lift your body...) behouden omdat ze goed (score 6 uit 7) de lading dekken van hun expertise. 

* We houden onszelf constant scherp door de vraag 'wat is de toegevoegde waarde van ML'. Dit betekent dat we ons meer gaan focussen op het aanbieden van online producten en diensten (actieve ontwikkeling) ipv alleen het delen van content (passieve ontwikkeling). 

* Morgen post ik een video die ik met Aart Bontekoning heb gemaakt. Ben of ken je iemand die het ook waardevol lijkt om samen met mij een panel te maken. Stuur dan een mail naar jasper @millenniallift.com. 

Heb je verder nog ideeen of suggesties. Reageer dan hieronder of stuur een mail naar youri@millenniallift.com

Fijne week!

#samengroeien

Jasper

Would you like to become an Aspiring Triber?
Register for free and get directly access to premium features, such as starting conversations and following experts.

Jasper Scholten

Spreker | Auteur | Podcasthost Het Millennial Mysterie | Co-founder, Millennial Lift

Vanaf januari 2016 heb ik me fulltime verdiept in millennial en persoonlijke ontwikkeling. In deze tijd heb ik o.a. Het Millennial Mysterie geschreven en ben ik met de gelijknamige podcast begonnen. Ondertussen ook met Millennial Lift gestart omdat ik enerzijds een enorm spanningsveld zie tussen werkgevers en millennials en anderzijds omdat ik een enorme ontwikkelingbehoefte zie bij millennials, die vaak niet goed ingevuld wordt. Met Millennial Lift wil ik daar een oplossing voor bieden.
32 Contributions
15 Followers
17 Following

No comments yet.